06 42 32 7770 info@belgica.nu
Selecteer een pagina

Cultuurfonds Leiden organiseert ‘Tafels’, waarbij creatieven, ondernemers en wetenschappers van binnen en buiten de stad een visie formuleren op kunst en cultuur in Leiden voor de komende jaren. In deze serie ‘Leidenaantafel’ was dit keer Roger Busschots gastheer in zijn Belgica vergaderruimte.

“Natuurlijk, de thema’s van de eerdere etentjes zijn allemaal belangrijk, stellen Janice Deul en Daphne Treurniet, initiatiefnemers van deze achttiende Leiden aan Tafel. Maar waarom ging het nog niet eerder over diversiteit in de Leidse kunst- en cultuursector? Wordt het niet hoog tijd om daarover de koppen bij elkaar te steken? Een avond met misschien wel meer vragen dan antwoorden, maar dat er iets moet gebeuren staat vast.” Lees verder op http://www.magazine-on-the-spot.nl/leidenaantafel/diversiteit/