06 42 32 7770 info@belgica.nu
Selecteer een pagina

ARS
Ruimte voor Beeldende Kunst

Ledententoonstelling 2018
Uitreiking van de ARS-prijs

van 15 t/m 30 september 2018

De ledenexpositie van ARS heeft traditiegetrouw plaats rond het weekeinde van de kunstroute op 22 en 23 september. Alle leden van ARS, bijna honderd, kunnen aan deze tentoonstelling deelnemen met één werk. De tentoonstelling laat een breed scala van hedendaagse kunst zien: figuratief en abstract, tweedimensionaal en ruimtelijk, schilderijen, tekeningen, grafiek, fotografie, audiovisuele en multimediale installaties, dit alles met een diversiteit aan materialen en technieken. De ledententoonstelling is daarmee een uitstekende gelegenheid om kennis te nemen van de verbeeldingskracht en fascinatie van de kunstenaars en om te zien wat op dit moment in de kunstwereld speelt. Ook kunnen er de bezoekers de ateliers selecteren die ze op de Kunstroute willen bezoeken.

Tijdens de opening op zondag 16 september wordt de tweejaarlijkse ARS-prijs uitgereikt. Deze bestaat uit een bedrag van 1000 € en een sculptuur. Dit jaar is een nieuw
beeld in opdracht gegeven dat, samen met de naam van de ontwerper, onthuld zal worden.

De expositie is te zien van 15 t/m 30 september bij ARS, Pieterskerkgracht 9a, Leiden.
Geopend vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00. Toegang vrij.
Op zondag 16 september 16.00 uur zal Hans Baaijens, de voorzitter van ARS, de expositie openen en de ARS-prijs uitreiken.

https://www.arsaemula.nl/