06 42 32 7770 info@belgica.nu
Selecteer een pagina

Drinking about museums

Samen met Roger Busschots van Museummedia en Infofilm organiseerde Drinking About Museums een bijzondere avond bij Belgica in Leiden.

“Zoals gebruikelijk hebben we weer een interessant onderwerp dat we ter discussie willen zetten deze avond. Dit keer willen we het graag nog eens hebben over de “nieuwe media” die zoveel wordt toegepast in de museum sector. Of kunnen we inmiddels al spreken over de ‘oude’ nieuwe media?

Drinking About Museums is een informele ontmoeting van museumprofessionals, bezoekers, lovers en critici met altijd een interessant gesprek over de wondere wereld van de museale praktijk.
In de informele setting van een cafe praat je mee met professionals, starters, museumveteranen, studenten en ondernemers. Een avond zonder vaste programmering of sprekers. Deel, vraag, luister, discussieer & ontmoet !”