06 42 32 7770 info@belgica.nu
Selecteer een pagina

Op 28 februari had Leiden Marketing een brainstorm teammeeting bij Belgica vergaderruimte in Leiden.

‘Leiden Marketing is de organisatie om Leiden regionaal en (inter)nationaal op de kaart te zetten en om meer toeristische en zakelijke bezoekers naar Leiden te trekken. De organisatie geeft invulling aan het merk ‘Leiden, Stad van Ontdekkingen’. In Leiden Marketing participeren 19 stadspartners uit Leiden.’ Bezoek de website: https://www.visitleiden.nl

Leiden Marketing is verantwoordelijk voor de citymarketing van de stad Leiden en neemt tevens de exploitatie van de VVV en het Expat Centre voor haar rekening.

“Ons doel is naast het gastheerschap van de stad, het merk ‘Leiden’ op de kaart te zetten, met als gewenst resultaat een groei te realiseren in het aantal bezoekers, congressen en studenten, maar ook een verbinding te leggen tussen de vitale stad en haar bewoners. De organisatie geeft invulling aan het merk ‘Leiden, Stad van Ontdekkingen’.” (tekst website Leiden Marketing)

Leiden is de geboortestad van De Stijl. Hier richtte Theo van Doesburg (1883-1931) in 1917 het tijdschrift op waaraan de internationale beweging zijn naam dankt. Anno 2017 is Leiden nog altijd een internationale ontmoetingsplek voor talent, kennis en innovatie. Speciaal voor ‘Van Mondriaan tot Dutch Design’ maakt Leiden 100 jaar na dato de balans op.